云南考试中心_人事考试-云南考试网
云南考试中心_云南人事考试网_云南考试网官网当前位置: 云南人事考试网 > 考试动态 > 考试最新 > >

【云南考试网】2017年职称英语考试题库_综合C级习题精选三

考试最新 发布:2017-08-01云南考试网
【云南考试网】2017年职称英语考试题库_综合C级习题精选三 词汇选项 下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。
  【云南考试网】2017年职称英语考试题库_综合C级习题精选三
【云南考试网】2017年职称英语考试题库_综合C级习题精选
词汇选项
 
  下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。
 
  1、 She is sick.
 
  A. fat B. weak
 
  C. ill D. mad
 
  2、 Mary is looking for the book she lost yesterday.
 
  A. trying to find B. looking up
 
  C. looking at D. finding
 
  3、 I rarely wear a raincoat because I spend most of my time in a car.
 
  A. normally B. seldom
 
  C. frequently D. usually
 
  4、 He is a physician.
 
  A. researcher B. professor
 
  C. doctor D. student
 
  5、 An important part of the national government is the Foreign Service, a branch of the Department of State.
 
  A. tree B. division
 
  C. root D. leaf
 
  6、 Mary gets up at six o'clock every morning.
 
  A. rises B. stands
 
  C. arrives D. comes
 
  7、 Although I sympathize, I can't really do very much to help.
 
  A. Because B. Since
 
  C. Though D. For
 
  8、 Mary has made up her mind not to go to the meeting.
 
  A. tried B. promised
 
  C. decided D. attempted
 
  9、 I remember lots of things.
 
  A. much B. large
 
  C. big D. many
 
  10、 She will be pleased to meet you.
 
  A. angry B. happy
 
  C. sad D. unwilling
 
  11、 It is obvious that he will win the game.
 
  A. likely B. possible
 
  C. clear D. probable
 
  12、 The earth moves around the sun.
 
  A. before B. round
 
  C. after D. over
 
  13、 Did anyone call when I was out?
 
  A. everyone B. someone
 
  C. nobody D. anybody
 
  14、 It took us a long time to mend the house.
 
  A. build B. destroy
 
  C. design D. repair
 
  15、 I don't quite follow what she is saying.
 
  A. observe B. understand
 
  C. explain D. describe
  答案:
 
  词汇选项
 
  1、C     2、A     3、B     4、C     5、B     6、A     7、C     8、C     9、D     10、B     11、C     12、B     13、D     14、D     15、B

为方便考生获取最新考试信息,请考生收藏云南考试网。
云南考试网温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整、云南考试网提供以上信息仅供参考、如有异议、请考生以权威部门公布的内容为准!
文章相关推荐:
四六级  职称英语  商务英语  公共英语  大学英语三级  成人英语三级

    爱她就快速分享她吧!

    排行榜
    MBA/成人 报关/导游 思科 建造师
    云南考试网最新推荐